fbpx

Ny permanent sida kommer dyka upp här inom kort.

Nytt namn
Ny profil
Ny energi

Nu byter GermanSolar namn till Zenitec

Nu byter vi namn

Efter många fantastiska och utmanande år med GermanSolar Sweden AB så tar vi ett stort steg mot framtiden, där vi självklart ska vara er engagerade och kunniga solcellsgrossist och samarbetspartner. Våra medarbetare, vår kompetens och vår expertis är densamma, men nu bär vi ett nytt namn och en ny kostym – Zenitec.

Namnet Zenitec härstammar förstås från ordet zenit, d v s ”när solen står som högst” eller ”när något fungerar som bäst”, samt ordet teknologi vilket hänger ihop med vår passion för framtidens tekniska innovationer. Vi ser fram emot en ljus framtid med er!

Solarsales

Solarsales är projektverktyget som ger dig knivskarpa offerter med dokumentation och allt samlat på en plats. Solarsales är det bästa säljverktyget – på er egen hemsida!

Som godkänd återförsäljare har ni den unika möjligheten att presentera Solarsales leadsgenerator på er egen hemsida. Kunderna gör då mycket av ert jobb samtidigt som att ni behåller direktkontakt med slutkunden.

Läs mer här:

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss, våra kontaktuppgifter hittar du nedan! Våra kunder är vår högsta prioritet och vi är ert professionella stöd i säljprocessen. Vi hjälper er att hjälpa era kunder!
ikon_natur

Besöksadress

Zenitec Sweden AB
Östra Storgatan 36
282 75 Hästveda

Fakturaadress

Zenitec Sweden AB
Box 4
737 21 Fagersta

Telefon växel:

+46 451 38 36 00

E-post information:

info@zenitec.se

E-post försäljning:

salj@zenitec.se

Detta är en
tillfällig sida

Den här sidan är till för att informera om att German solar byter namn till Zenitec.

En ny, mer permanent sida kommer att dyka upp här inom kort.

 

Scrolla ner

För mer information om vad namnbytet innebär och för information om vårt säljverktyg.

 

Gå direkt till