Zenitec

Återförsäljare

Våra återförsäljare

Välkommen till världens bästa återförsäljarnätverk

Vad innebär det att vara återförsäljare?

På Zenitec kan vi erbjuda er som återförsäljare en rad olika fördelar. Vi har verkat länge inom solcellsbranschen och varit med och sett utvecklingen ta fart i Sverige. Våra duktiga medarbetare har erfarenhet av såväl montering, installationsförfarande som produkterna vi har i vårt utbud. Vårt fokus ligger på att ge våra återförsäljare bra produkter och vara ett starkt stöd genom hela affärsprocessen. Genom vår kundportal SolarSales kan ni som återförsäljare på ett enkelt och smidigt sätt ge er kund en offert på en anläggning direkt under sittande möte. Här kan ni även se era pågående affärer, söka leveranser och ta fram pris på produkter. Vi arbetar med kända, kvalitetsmedvetna tillverkare som i många fall är långt framme i sitt miljöarbete och vi har lagt in deras produkter i vår gemensamma portal. Ett exempel på det är att vi har en europeisk leverantör av solceller i vår produktportfölj. När det kommer till upphandlingar har detta visat sig vara en stor fördel. När vi skriver avtal med en återförsäljare tillkommer det även en rad fördelar.

Marknades ultimata kundportal

Fler lönsamma affärer – snabbare!

•Installationsnätverk

•Montagenätverk

•Generering av leads

•Offert direkt på plats till kund

•Snabbare till avslut

Fler offerter på kortare tid ger fler affärer, vilket medför ökad omsättning i företaget. Så här mycket tjänar du på att välja oss.

Garantihantering

Vi tillhandahåller hantering av samtliga garantiärenden utifrån de garantivillkor som ges från tillverkaren. För produkter som omfattas av utbytesgaranti från tillverkaren hanterar vi anmälan och ser till att den ersatta komponenten eller hela produkten, i förekommande fall, kommer fram till er som återförsäljare. Vid behov tillhandahåller vi möjligheten att anlita Zenitecs tekniker för utbyte av produkter.

Projekteringsassistans

Genom våra erfarna projektörer kan ni köpa projekteringsassistans till större projekt. Det kan vara upphandlingar och FFU- förfrågan eller större mer komplicerade anläggningar. Vi kan hjälpa till med att leverera beräkningar för solcellsanläggningar såsom snö och vindlast-beräkningar, kommunikationsförslag med olika lösningar, anläggningsdesign samt produktionsberäkning.

LEADSGENERATOR

Räkna på ditt tak

Som godkänd återförsäljare får du tillgång till Zenitec Solarsales som gör att du kan fokusera på mötet med dina kunder. Både vid projektering, köp, montering och installation. Solarsales inkluderar även leadsgenerator som publiceras via din webbplats eller sociala medier etc. Testa den gärna här nedan.

Solar sales

Solar sales leadsgenerator

Det bästa säljverktyget – tydligt presenterat på din hemsida

Solar sales projektverktyg

Knivskarpa offerter med dokumentation och allt samlat på en plats

Läs mer om Solar sales och Leadsgeneratorn här: